Versleutelde USB-sticks – het ideale gadget voor op vakantie

 

Steeds vaker nemen we belangrijke en persoonlijke data mee op reis op allerhande draagbare toestellen. Maar doen we dat altijd even veilig?

 

“De laatste tijd merkten we bij onze klanten een stijgende interesse in de betere beveiliging van hun USB-sticks. Iedereen gebruikt ze ondertussen, en omdat ze zo handig en hip zijn, gaan ze als zoete broodjes van de toonbank. Daarom hebben we onze eigen super trendy USB-stick op de markt gebracht, inclusief extra beveiliging en tegen een heel betaalbare prijs”, zegt Janus R. Nielsen, CEO bij MYSecurityCenter.

 

Veilig en betaalbaar:

 

Het opzet van deze nieuwe lancering was een goed beveiligde USB-stick op de markt te brengen, tegen een betaalbare prijs en zonder aan capaciteit te moeten inboeten. De USB-stick heeft een opslagruimte van 16 GB en komt met wachtwoordbeveiliging. Voor deze beveiliging zorgt het programma MYEasyLock, dat alle bestanden die je op de stick opslaat, eerst versleutelt en ervoor zorgt, dat enkel jij toegang hebt tot je data. Ondanks de hoge veiligheidsgraad is het stickje zeer gemakkelijk te gebruiken. Via de handige “drag and drop” functie kan je bestanden, foto’s en andere documenten gemakkelijk van je PC naar de stick verslepen, die dan meteen ook versleuteld en beveiligd worden. “Onze klanten zijn gewone privé-gebruikers en daarom hechten we zelf enorm veel belang aan de gebruiksvriendelijkheid van onze producten”, voegt Janus R. Nielsen eraan toe.

 

De USB-sticks met wachtwoordbeveiliging kan je verkrijgen in twee verschillende formaten. De eerste in de vorm van een bankkaart, en dus handig op te bergen in je portemonnee, de tweede ziet eruit als een sleutel, die je gemakkelijk bij je andere sleutels aan de sleutelhanger kwijt kunt. Dankzij deze USB-stick met wachtwoordbeveiliging kan je voortaan zonder zorgen op reis, samen met al je belangrijke documenten, bankgegevens en andere privé-bestanden.

 

Lees hier meer over onze USB-sticks.

 

Een prettige, en vooral veilige reis gewenst!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*