MYSecurityCenter gaat in zee met de wereldwijde nummer 1 op gebied van PC- en Internetbeveiliging en biedt de beste beveiliging ooit!

 

MYSecurityCenter, één van de marktleiders in PC- en Internetbeveiliging voor privé-gebruikers, kondigt vandaag een opmerkelijke samenwerking aan met de huidige verdeler van de beste beveiligingssoftware ter wereld; Bitdefender.

 

“We hebben de voorbije maanden vooral aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van onze producten en diensten, aan onze klantenservice en -ondersteuning. Dat deze focus zijn vruchten afwerpt is te merken aan de vele positieve beoordelingen op consumenten websites zoals Trustpilot. Het is dan ook logisch dat we ernaar streven, naast de beste klantenservice, ook de beste software aan te bieden”, aldus Janus R. Nielsen, CEO bij MYSecurityCenter, op de persconferentie vandaag in het hoofdkantoor te Malaga, Spanje.

 

Na een intensieve testperiode van 2 jaar, waar we verschillende producten en technologieën met elkaar vergeleken hebben, is de beslissing uiteindelijk gevallen om met Bitdefender in zee te gaan. En die beslissing is wellicht de beste beslissing die we hadden kunnen nemen. Volgens AV-Test.org, het meest belangrijke en invloedrijke testorgaan ter wereld, is de anti-virussoftware en beveiligingssoftware van Bitdefender de beste in de branche. De technologie van Bitdefender kwam er als dé nummer 1 uit de bus en is daarmee de absolute top in beveiligingssoftware voor PC en internet.

 

We zijn vastbesloten om de beste beveiliging, service en ondersteuning ooit te leveren en willen daar graag een aangenaam en competitief prijskaartje aanhangen. We zullen onze MYAntivirus aan de prijs van € 29,99 voor de 1-gebruikersversie, en aan € 39,99 voor de 3-gebruikersversie aanbieden. Onze MYInternetSecurity zal respectievelijk verkocht worden aan € 49,99 en € 69,99.

 

Daarbovenop zal bij de 3-gebruikersversies het verwijderen van oudere beveiligingssoftware en de installatie van ons nieuwe product gratis inbegrepen zijn, zowel als een kosteloze service om de PC op te schonen en te optimaliseren. Beide diensten hebben een waarde van elk € 19 en worden verzorgd door onze zeer vakbekwame IT-experten via een PC-overname vanop afstand.

 

Het wordt een perfecte combinatie van de meest uitgebreide, gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing met de beste klantenservice en -ondersteuning op de markt. Dit is precies waar we altijd naartoe gestreefd hebben, en we zijn ervan overtuigd dat we nu echt op de goede weg zijn dit doel te bereiken, besluit Janus R. Nielsen.

 

We zijn blij dat MYSecurityCenter voor ons gekozen heeft als leverancier van de beste PC-beveiliging voor privé-gebruikers. De succesvolle combinatie van Bitdefenders ijzersterke technologie en de hoogkwalitatieve service en support van MYSecurityCenter, biedt aan de klant een nieuwe vorm van optimale beveiliging en een absolute geruststeldheid, dat ze zonder zorgen het net opkunnen, zegt Peter Laakkonen, Algemeen Directeur bij Bitdefender.

 

Om te lezen hoe klanten over MYSecurityCenter denken (huidige score: 9.2 op 10 van Trustpilot), surf naar: TrustPilot

 

Wil je meer lezen over AV-Test.org en “De beste internetbeveiliging ter wereld”, surf naar: AV-Test.org

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*