De nieuwe en prijsgekroonde anti-virussoftware van MYSecurityCenter is er!

 

Eindelijk is het zover! De nieuwste anti-virusprogramma’s MYInternetSecurity en MYAntivirus van MYSecurityCenter kan je vanaf nu downloaden op onze website. De technologie achter deze producten werd door het onafhankelijke testorgaan AV-Test.org bestempeld als ´Beste Anti-virus van 2011 ter wereld´. Fantastisch nieuws is dat, want we kunnen dus naast de beste klantenservice, nu ook de beste beviligingsoplossing aanbieden. We laten je graag MYInternetSecurity 30 dagen gratis uitproberen via www.mysecuritycenter.com

 

3 Jaar terug namen we bij MYSecurityCenter de beslissing, het roer drastisch om te gooien en onze bedrijfsstrategie aan te passen. Ons doel was (en is nog steeds) om onze klanten zowel de beste klantenondersteuning als de beste beveiligingssoftware in de branche aan te bieden. Sindsdien hebben we hard gewerkt om onze klantenservice te verbeteren. We proberen alle aanvragen zo snel mogelijk te behandelen en bieden pc-overname vanop afstand aan wanneer een probleem opduikt tijdens de installatie van de software. Dat we al een heel eind op goede weg zijn, bewijzen de vele positieve commentaren van tevreden klanten. Met een score van 9.3 op 10 voor beste klantenondersteuning zijn we nummer 1 op de website www.trustpilot.com. Trustpilot is een onafhankelijke website die de feedback van klanten verzameld.

 

“Onze klantenservice behoort vandaag de dag tot de beste diensten in de branche, maar om ons doel te bereiken, hadden we ook de beste software nodig. Na het testen van verscheidene beveiligingsprogramma’s is de beslissing uiteindelijk gevallen op Bitdefender. Bitdefender is gewoonweg het beste product ter wereld. We kunnen dus nu gerust stellen, dat we de beste beveiligingsoplossing bieden voor privé-gebruikers,” zegt CEO bij MYSecurityCenter, Janus R. Nielsen.

 

Op onze website kan je ons beveiligingsprogramma MYInternetSecurity nu gratis downloaden en voor 30 dagen uitproberen. Test de software uit en vertel ons wat je ervan vindt. Veel plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*