Nieuwste anti-virus software van MYSecurityCenter voor vijfde maal uitgeroepen tot beste beveiligingsprogramma wereldwijd!

 

Het is nu eindelijk een feit! MYSecurityCenter werkt voortaan samen met Bitdefender, wiens software door het meest invloedrijke anti-virus testorgaan AV-Test.org tot vijf maal toe als ´World´s Best Antivirus´ bestempeld werd.

 

Dankzij deze nieuwe samenwerking kan MYSecurityCenter – leider in beveiliging voor PC en Internet – nu het beste en meest efficiënte anti-virusproduct ter wereld aanbieden. 

 

In een persbericht van 11 april jgl. publiceerde AV-test.org zijn meest recente testresultaten, waarin 23 anti-virusprogramma’s met elkaar vergeleken werden. Bitdefender kwam voor de vijfde keer als de grote overwinnaar uit de bus, met een score van 17 punten. Nu dezelfde technologie van de prijsgekroonde Bitdefender gebruikt wordt in het anti-virusproduct “MYInternetSecurity”, is MYSecurityCenter een grote stap dichterbij, om de beste beveiligingsoplossing ter wereld aan te kunnen bieden.

 

Waar we ons de laatste maanden vooral op gefocust hebben is op gebruiksvriendelijkheid, klantenservice en ondersteuning. De vele positieve beoordelingen op verschillende sites waaronder bijvoorbeeld Trustpilot, is het bewijs dat we op goede weg zijn. Het is dan ook normaal dat we nu streven om daarnaast over de aller beste technologie te beschikken, aldus Janus R. Nielsen, CEO bij MYSecurityCenter.

-MYSecurityCenter heeft als streefdoel, enkel de beste producten en service aan te bieden. Volgens de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot is MYSecurityCenter de nummer 1 van alle bedrijven die beveiligingssoftware verdelen wat service en klantenondersteuning betreft. Dit gekoppeld aan de beste technologie dankzij de samenwerking met Bitdefender, brengt MYSecurityCenter ertoe in staat, een nog betere marktpositie in te nemen. 

-We hebben de laatste 2 jaar zelf in ons labo heel wat software en technologie getest en uiteindelijk besloten om met Bitdefender in zee te gaan, vanwege de hoge kwaliteit en leiderspositie van hun producten, verklaart Janus R. Nielsen.

 

MYSecurityCenter zal de nieuwe anti-virus producten op de markt brengen vanaf 30 mei.

 

Om te weten te komen wat klanten vinden van MYSecurityCenters’ dienst en ondersteuning, ga naar: TrustPilot.com

 

Hier kan je de testresultaten van AV-Test.org bekijken,waarin Bitdefender de beste score haalt : AV-Test site

 

Lees meer over MYSecurityCenter op deze pagina: www.mysecuritycenter.com of volg ons op Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*